Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Ένταση μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ επί τέσσερις ώρες - Ψέκασαν με χημικά ακόμα και παιδιά! - Δεν επέτρεπαν στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν τις Πρέσπες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοντέρνο lifestyle και παραδοσιακά στοιχεία, αυθεντική πολυτέλεια και κυκλαδίτικη απλότητα, γραφικοί οικισμοί και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα συνυπάρχουν αρμονικά στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραντεβού την Πέμπτη 28 Ιουνίου στις Καμάρες Πάρου για να ζήσουμε την παριανή διασκέδαση όπως παλιά..

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Υπογράφηκε η συμφωνίας Αθήνας- Σκοπίων, για το ονοματολογικό, στους Ψαράδες Πρεσπών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 4/6/18 ημέρα Δευτέρα, μετά από πρωτοβουλία των τριών φορέων (Ο.ΠΑ.Σ., Σύλλογος Παρίων-Αντιπαρίων «Η Εκατονταπυλιανή» και Σύλλογος παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Πάρου) και μετά την κατάθεση της πρότασης του Αγροκηπίου - Βιωματικό πάρκο στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για μονοθεματική συζήτηση την 1/6/2018, έγινε συνάντηση όλων των συλλόγων και φορέων, που με απόφαση των Δ.Σ. τους στηρίζουν την πρόταση αυτή, για να συζητηθεί το επόμενο βήμα δράσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδόν επτά στους 10 πολίτες (ποσοστό 68,3%) απορρίπτουν τη συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, σύμφωνα με ευρήματα δημοσκόπησης της Marc.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παγκόσμιο Κύπελλο ημέρα 4η, σήμερα Κυριακή (17/06), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις για τον 5ο και 6ο όμιλο, ενώ υπάρχει και το τελευταίο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, το οποίο θα κρίνει και το πρωτάθλημα. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βλέπετε καθημερινά, ανανεωμένα προγνωστικά Μουντιάλ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ζάεφ αναφέρθηκε πέντε φορές στην ομιλία του στον λαό του ως Μακεδόνες - Τσίπρας: «Φίλε και γείτονα Ζόραν! Λίγοι πίστευαν ότι θα τα καταφέρναμε» είπε χαρακτηρίζοντας πατριωτική τη συμφωνία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos