Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Μια σειρά από ποιοτικές και ποικίλου ενδιαφέροντος πολιτιστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά το φετινό καλοκαίρι στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 18-06-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 54χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε επιχείρηση, έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στις 15:00 η Κολομβία κοντράρεται με την Ιαπωνία και στις 18:00 η Πολωνία αντιμετωπίζει την Σενεγάλη, στις δύο αναμετρήσεις οι οποίες ρίχνουν την "αυλαία" της 1ης αγωνιστικής, ενώ στις 21:00 διεξάγεται το πρώτο ματς για τη 2η αγωνιστική ανάμεσα στην Ρωσία και την Αίγυπτο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 18-06-2018 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 39 ετών, οι οποίοι κατείχαν απομιμητικά προϊόντα (αξεσουάρ) γνωστών εμπορικών οίκων, τα οποία διέθεταν προς πώληση. Κατασχέθηκαν συνολικά -59- είδη παρεμπορίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινό Δελτίο Τύπου Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σχετικά με την, εκ νέου παροχή έκπτωσης στα εισιτήρια αναπληρωτών εκπαιδευτικών που κατά το σχολικό έτος 2017-2018 υπηρέτησαν σε νησιά της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα μια σημαντική εθελοντική δράση παράκτιου και υποβρύχιου καθαρισμού στη Ρήνεια, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αθλητική Επιτροπή της Κ.Δ.Ε.ΠΑ.Π. συγχαίρει την διοίκηση, τον προπονητή και τους αθλητές του Α.Ο. Πάρου για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος Παμπαίδων καλαθοσφαίρισης 2018.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού KOTFA 2018 στη Σεούλ της Ν. Κορέας, συμμετείχε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της στοχευμένης προβολής των προορισμών των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου σε νέες αγορές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων για την αναβάθμιση μιας περιοχής που δεν διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην ακύρωση της πρώτης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα “WiFi4EU”, που εξασφαλίζει δωρεάν Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, προχώρησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos