Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Το νέο υπέροχο στέκι της νυχτερινής ζωής στην Πάρο ακούει στο όνομα "Seven Club" και υπόσχεται αξέχαστες βραδιές non stop διασκέδασης και απογειωτικών μουσικών ρυθμών!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Hellenic Seaways ανακοινώνει στα μέλη του προγράμματος “Hellenic Seaways Bonus Miles” ότι οι προσωπικοί λογαριασμοί Bonus Miles που θα παραμένουν πλήρως ανενεργοί για δύο (2) ημερολογιακά έτη, δηλαδή μέχρι τις 31/12 του εκάστοτε δεύτερου έτους από την ημερομηνία του τελευταίου ταξιδιού, θα καταργούνται οριστικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με «όπλο» τη δημοσιογραφική τους πένα κι ένα... χταποδάκι, οι 17 μαθητές της Γ΄ τάξης του γυμνασίου στο Γαύριο της Άνδρου κέρδισαν τη δεύτερη θέση για την «Καλύτερη Φωτογραφία» σε διεθνή διαγωνισμό με θέμα «Νέοι δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον», αφήνοντας πίσω τους μαθητές από σχολεία της Πορτογαλίας, του Καναδά, του Μαυροβουνίου, Ισραήλ, Κίνας, Ρουμανίας, Αμερικής και Τουρκίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 47χρονος εντοπίστηκε από τους άνδρες του Λιμενικού να μαζεύει αχινούς σε περίοδο κατά την οποία απαγορεύεται ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Καταπόλων Αμοργού στο λιμένα Νάξου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.Ν. 57, 47χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πανέμορφο νησί της Χίου, με την πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά θα λάβει χώρα το «4ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας» που θα πραγματοποιηθεί στη Χώρα της Χίου 29 & 30 Αυγούστου 2018 από τον Πολιτιστικό Σύλλογος Διατήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ» .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το σχέδιο εξυγίανσης, προκειμένου να περάσουν τα ναυπηγεία Νεώριον Σύρου στον ελληνοαμερικανικό όμιλο ONEX Shipyards θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον Στέργιο Πιτσιόρλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά τις ανοικτές απειλές της Αγκυρας περί απαγωγής των 8 Τούρκων αξιωματικών που αφέθηκαν ελεύθεροι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η εμπιστοσύνη του Steven Bernstein, στη χώρα μας και στα νησιά μας, είναι το μήνυμα που η χώρα χρειάζεται να στείλει, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και αποτελεί για εμάς το έδαφος πάνω στο οποίο κτίζουμε δημιουργικά», δηλώνει ο Περιφερειάρχης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν κοινωνικό τουρισμό με εξαήμερες διακοπές, ιαματικό τουρισμό έως και έξι μέρες, παιδικές κατασκηνώσεις έως δεκάξι, τετραήμερες εκδρομές, βιβλία και βοήθημα σε επιδοτούμενες μητέρες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos