Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - Psts.gr

Οι τιμές πώλησης στην Ιταλία για το λαβράκι έφτασαν τον Μάιο στο χαμηλότερο σημείο από το 2012, στα 3,70 ευρώ, ενώ η ελληνική τσιπούρα έχασε το 4% της αξίας της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό περιστατικό με θύμα ένα αγοράκι 5 χρονών από την Αγγλία σημειώθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα στο νησί της Κω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο πρόγραμμα προώθησης της αυτοαπασχόλησης για 10.000 ανέργους 18-66 ετών μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών ετοιμάζει ο ΟΑΕΔ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθήματα ανθρωπιάς από έναν οδηγό ταξί στη Θεσσαλονίκη ο οποίος βρήκε στο πίσω κάθισμα του οχήματός του πορτοφόλι με 5.200 ευρώ και το παρέδωσε στην κοπέλα που το ξέχασε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνωστισμός! Ιστιοφόρα και σκάφη αναψυχής «ζωγραφίζουν» μοναδικές εικόνες στην Παροικία Πάρου…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεγαλύτερο Ferrari Club της Ιταλίας, το Passione Rossa, γιορτάζει τα 20 του χρόνια και... "τρέλανε" την Πάτρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εντόπισε περαστικός στη μέση του δρόμου - Ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα και δεμένο με σχοινιά - Μάρτυρας φέρεται να είδε τον άνθρωπο που πέταξε τη σορό στο δρόμο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV” Ν.Ν. 64, 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον κόσμο του φαγητού ανά διαστήματα παρατηρούμε διάφορες ιδιαίτερες περιπτώσεις που μάς κινούν το ενδιαφέρον που έχουν δημιουργηθεί από επιστημονικές ομάδες με σκοπό να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Μια από τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις είναι μια μπανάνα της οποίας η φλούδα δεν πετάγεται αλλά τρώγεται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυστυχώς, η αρχή του φετινού καλοκαιριού στην Πάρο ήταν και η αρχή για το μεγάλο πρόβλημα που ανέκυψε φέτος με τα πολλά κουνούπια στο νησί…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos