Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 - Psts.gr

Η ηλεκτρονική εφημερίδα «El Español» γράφει για το… φτωχικό κατάλυμα 630 τετραγωνικών μέτρων που έμεινε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και η πολυμελής οικογένειά του στο «Costa Navarino», πληρώνοντας 8.000 ευρώ τη βραδιά - Για δεύτερη σερί χρονιά, ο άσος της Γιουβέντους «ψήφισε» Ελλάδα και Μεσσηνία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διαγωνισμό προμήθειας δύο αυτόματων λεωφορείων για τα Τρίκαλα στο πλαίσιο του προγράμματος Ερευνώ, Δημιουργώ, Καινοτομώ, της ΓΓΕΤ με τον διακριτικό τίτλο AVINT προχώρησε η e-Trikala με καταληκτική ημερομηνία προσφορών την 30η Ιουνίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο με οδηγό μία γυναίκα έπεσε πάνω σε γκρουπ έξι ποδηλατών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στις αστυνομικές δυνάμεις της Χαλκίδας όταν το κέντρο Αμεσης Δράσης ενημερώθηκε για έναν άνδρα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει, πηδώντας στο κενό από την υψηλή γέφυρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικαίως το εν λόγω σπίτι κερδίζει τον τίτλο του σπιτιού των οργίων της Μεγάλης Βρετανίας. Οι τοίχοι του τα είχαν δει όλα. Τώρα βγαίνει προς πώληση αντί 5 εκατ. ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήθελε απλώς να βγάλει μια φωτογραφία. Ο λόγος για μια τουρίστρια στην Σκιάθο που όμως λογάριαζε χωρίς τον... κύκνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ταχύπλοο, την ώρα του ατυχήματος, πραγματοποιούσε ελιγμούς με φουσκωτό σε σχήμα καναπέ, στο οποίο βρίσκονταν δύο παιδάκια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη προειδοποίηση εξέδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου για την επιστροφή των καταιγίδων το μεσημέρι της Δευτέρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή (23/06) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει ενδιαφέρον καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις από το Κόπα Αμέρικα, το Κόπα Άφρικα και το Γκολντ Καπ, ενώ παράλληλα υπάρχει αγωνιστική δράση και στη Σκανδιναβία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πριν από μερικές δεκαετίες πρωταγωνιστούσαν στους δρόμους! Σήμερα η θέα τους αποτελεί ένα νοσταλγικό ταξίδι πίσω στο χρόνο για τους μεγαλύτερους και μια γλυκιά εικόνα εποχής για τους νεότερους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos