Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 - Psts.gr

Το κύμα της ιδιαίτερα έντονης και πρώιμης ζέστης, σύμπτωμα αναμφίβολα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, ενέσκηψε σήμερα στην Ευρώπη, όπου αναμένεται ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών σε ορισμένες χώρες έως το τέλος της εβδομάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατανάλωση ολόκληρων καρυδιών φαίνεται πως παίζει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα θαλάσσιο πλάσμα άφησε τον βυθό για να... λιαστεί σε παραλία της Αυστραλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής, υφυπουργός και διευθυντής του ΙΚΑ, πέθανε το Σάββατο 22 Ιουνίου σε ηλικία 72 ετών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και γονέων να φτάνει στο κατακόρυφο, πλησιάζει η μέρα της αλήθειας, που θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δραστήριες γυναίκες του Συλλόγου Απανταχού Αρτακηνών Κυζικηνών στο 3ημερο της γιορτής που θα γίνει στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης (12-13-14 Ιουλίου 2019) θα παρουσιάσουν την ζωντανή μνήμη που μεταφέρει από γενιά σε γενιά το φαγητό και τη κουλτούρα του τόπου που άφησαν πίσω τους οι πρόγονοι τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Golden Star ανακοινώνει την έναρξη δρομολογίων του νέου ταχύπλοου "Superexpress"

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης του Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διενήργησε έκτακτο έλεγχο – δειγματοληψία μαύρης σοκολάτας και σε συνέχεια εργαστηριακού ελέγχου του δείγματος που πραγματοποιήθηκε στην Α΄ Χημική Υπηρεσία Αθηνών (Τμήμα Β΄) του Γενικού Χημείου του Κράτους, ανιχνεύτηκε η παρουσία αλλεργιογόνου ουσίας (καζεΐνη γάλακτος), η οποία δεν δηλώνεται στην ελληνική επισήμανση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24ωρη απεργία της ΠΝΟ, για όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μεγάλη μερίδα των χρηστών εξακολουθεί να αντιμετωπίζει με ...ελαφρότητα το θέμα των κωδικών PIN, στάση η οποία πολλές φορές κοστίζει ακριβά στους αμελείς χρήστες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos