Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 - Psts.gr

Χθές,η Κατερίνα Μονογυιού,υπ. βουλευτής Κυκλάδων,βρέθηκε στο φωτεινό νησί της Σερίφου. Περπάτησε,συναντήθηκε και συνομίλησε με δεκάδες πολίτες,οι οποίοι έδωσαν το βάρος τους στο αίτημα επίλυσης των προβλημάτων ακτοπλοΐας. Η κα.Μονογυιού συνεχίζει ασταμάτητα να περιοδεύει σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σταυρού Θεσσαλονίκης, 80χρονος αλλοδαπός.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάτοχος δύο χάλκινων Ολυμπιακών μεταλλίων στο Λος Άντζελες (1984) και τη Σεούλ (1988), ο σπουδαίος αθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, από ανακοπή καρδιάς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια φωτιά που έχει ξεσπάσει στην Εύβοια έχει προκαλέσει την μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, με την νύχτα να προβλέπεται δύσκολη!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 21.06.2019 πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στα Γραφεία της έδρας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στον Πειραιά για τη πορεία κατάρτισης των δασικών χαρτών στη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα), με πρωτοβουλία της Αναπληρώτριας Γενικής Δ/ντριας Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Αλεξιάδου Άρτεμις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκαινιάστηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου ο νέος Αστυνομικός Σταθμός στη Νάουσα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ανακήρυξη 20 κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 προχώρησε το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι εποχιακές αλλεργίες ταλαιπωρούν ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια χοροθεατρική παράσταση του θιάσου «Μοντέρνοι Καιροί» βασισμένη στην κινηματογραφική ταινία του Luis Buñuel "Εl Αngel Exterminador" (Ο Εξολοθρευτής Άγγελος).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συγχαρητήρια Επιστολή

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ παγκορασίδων του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου για την κατάκτηση του τίτλου της Πρωταθλήτριας Αιγαίου. Αξίζουν συγχαρητήρια πρωτίστως στις αθλήτριες, αλλά και σε όσους βρίσκονται κοντά στα κορίτσια και συνέβαλαν στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας και ιδιαίτερα στον προπονητή Γιώργο Δερμάτη και στη διοίκηση του συλλόγου.
Εύχομαι από καρδιάς να φτάσετε ακόμα ψηλότερα!
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos