Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 - Psts.gr

Δεν πρόλαβε να βγει ο Μάϊος και μύρισε για τα καλά καλοκαίρι στην Πάρο! Κάτι ο καλός καιρός και οι πρώτες βουτιές για τους πιο τολμηρούς, κάτι οι αυξημένες ροές επισκεπτών, η κίνηση στο νησί "ζεσταίνεται" και τα προμηνύματα για τη full θερινή σεζόν είναι ήδη έντονα στο νησί!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Mad About Arts by Campari, ο νέος θεσμός του MAD και του Campari, του πιο διαχρονικού bitter με το σαγηνευτικό κόκκινο χρώμα, πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά, αναδεικνύοντας και τιμώντας Έλληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της τέχνης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μεταξύ 10 και 13 Ιουνίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να ζητήσει την πρόωρη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εθνικών εκλογών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O δήμος Πάρου ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά τριάντα τεσσάρων (34) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα καθαριότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αυτή την εποχή οι τεχνικές εργασίες του έργου αντικατάστασης πλακών στην περιοχή του Αγ. Νικολάου στην Παροικία πλησίον του λιμανιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 07 Ιουνίου 2019 και Σάββατο 08 Ιουνίου 2019, Πολεμικά Πλοία του Αρχηγείου Στόλου θα καταπλεύσουν σε λιμένες του κεντρικού και νοτίου Αιγαίου, μετά το πέρας της άσκησης «Καταιγίς 2019», με σκοπό να συμμετάσχουν σε εορταστικές εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος». Ο λιμένας Νάξου είναι ένας από τους λιμένες κατάπλου Πολεμικού Πλοίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του τίτλου Νότιο Αιγαίο - Γαστρονομικής Περιφέρεια της Ευρώπης 2019 και με πρωταγωνίστρια την πρέσβειρα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Και το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι δεν προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Champion Jet μεταφέρει 732 επιβάτες και πλέει με μειωμένη ταχύτητα προς το λιμάνι της Σαντορίνης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos