Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 - Psts.gr

Πρόστιμα επιβλήθηκαν και σε ένα στριπτιζάδικο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ένα κλαμπ στην Κέρκυρα με 1.000 ορθίους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βροχή» μολότοφ και χημικών στη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα, με αφορμή και τα πρόσφατα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την προστασία από τον κορονοϊό. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών ο άλλοτε πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής επιτροπής, Ζακ Ρογκ - Ήταν ο 8ος πρόεδρος της ΔΟΕ, από το 2001 ως το 2013 - Επί προεδρίας του διεξήχθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας το 2004
Θλίψη έχει σκορπίσει στον αθλητικό κόσμο στο άκουσμα της είδησης πως ο άλλοτε πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής επιτροπής, Ζακ Ρογκ, απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών.

Ο Βέλγος «αθάνατος» υπήρξε ο όγδοος πρόεδρος της ΔΟΕ, με θητεία από το 2001 έως το 2013, ενώ ήταν ο άνθρωπος στο τιμόνι της ΔΟΕ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Μάλιστα, όσον αφορά την επαγγελματική του ιδιότητα ήταν ορθοπεδικός χειρουργός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου ολοκληρώνεται το πολιτιστικό βιωματικό Φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα» που διεξήχθη στη Μάρπησσα της Πάρου και διήρκεσε τρεις ημέρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Κυριακή 29 Αυγούστου 2021, 1.582 νέα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηέκρηξη που σημειώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο, αναστάτωσε εκ νέου τους κατοίκους της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατ΄αρχήν απολογισμό του αντίκτυπου που είχε το «Freedom Pass», η ψηφιακή χρεωστική κάρτα αξίας 150 ευρώ, στο ποσοσό εμβολιασμό των νέων ηλικίας από 18 ως 25 ετών και στη γενικότερη προσπάθεια οικοδόμησης του τείχους ανοσοπροστασίας του πληθυσμού, επιχειρεί μέ ανάρτηση του στο Facebook ο υπουργός Επικρατείας ‘Ακης Σκέρτσος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στη χώρα μας βρίσκεται η 8 φορές προτεινόμενη για Όσκαρ ηθοποιός Γκλεν Κλόουζ, για τα γυρίσματα της σειράς «Τεχεράνη»
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 13:36

Στήριξη στην Σλάβια των ρεκόρ.

Θα σας πω μια ιστορία για αρχή στα προγνωστικά Κυριακής. Την περασμένη Κυριακή, η Σλάβια Πράγας υποδέχτηκε στο «Εντέν Αρένα» τη Μπάνικ Οστράβα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos