Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια για την απώλεια του Απόστολου Πολυζωίδη, ενός σπουδαίου Έλληνα της διασποράς που έκανε το νησί μας δεύτερη πατρίδα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 17:16

Β. Πετρόπουλος: Θα μιλήσω όταν πρέπει…

Η κατάσταση στην Αθλητική Ένωση Πάρου δεν είναι καλή μετά την αφαίρεση βαθμών από τον σύλλογο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, το κουπόνι της Παρασκευής (30/12) έχει αγώνες που δίνουν τις ευκαιρίες τους για στοίχημα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στόχος της αστυνομικής δράστης ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη - καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 17:05

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος χρόνου σήμερα για μια σειρά από σημαντικές φορολογικές υποχρεώσεις, τις οποίες πρέπει να τακτοποιήσουν οι φορολογούμενοι μέχρι την τελευταία ημέρα του χρόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλες αλλαγές στην κατανομή των βουλευτικών εδρών στις εκλογικές περιφέρειες όλης της χώρας φέρνουν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2021 με βάση τα οποία θα γίνουν οι εκλογές το 2023.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονη δυσανασχέτηση επικρατεί σε μεγάλη μερίδα μοτοσικλετιστών στην Ολλανδία, μετά την «ποινικοποίηση» της πρακτικής να προσπερνούν την ουρά και να στήνονται μπροστά στους κόκκινους φωτεινούς σηματοδότες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos