Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 - Psts.gr
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 01:10

Θ. Μαρινόπουλος: Το μάρμαρο

Είναι μερικές φορές που αναρωτιόμαστε (ως πολίτες προσηλωμένοι στην πλήρη ενοποίηση της Ευρώπης), αν στραβός είναι ο γιαλός ή εμείς στραβά αρμενίζουμε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επιστημονική κοινότητα μαζί με την κυβέρνηση το επόμενο διάστημα θα "δώσουν" το τέλος των self test στα σχολεία, την κατάργηση του πιστοποιητικού σε εξωτερικούς χώρους εστίασης και σε καταστήματα λιανικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια εταιρεία που ονομάζεται «Tsaregorotseva», ανέπτυξε πρόσφατα δύο εφαρμογές - το «Top Navigation» και το «Advice Photo Power» - που εγκαταστάθηκαν σε 500.000+ και 100.000+ συσκευές αντίστοιχα, πριν καταργηθούν από το επίσημο Play Store - όταν πλέον αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για κακόβουλο λογισμικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Στρατηγική αποτυχία για τη Μόσχα» χαρακτήρισε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, εκφράζοντας την άποψη πως ο πρόεδρος της Ρωσίας δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μαθητική παρέλαση ανήμερα της 25ης Μαρτίου στο νησί της Πάρου που έκλεψε τις εντυπώσεις και σκόρπισε ρίγη συγκίνησης, ήταν αυτή της Αλυκής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με λαμπρότητα και επισημότητα γιορτάστηκε στο νησί της Πάρου η ημέρα μνήμης της Εθνεγερσίας του 1821.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πίδακας νερού ύψους 10 περίπου μέτρων παρουσιάστηκε στην άκρη του οδοστρώματος στην περιοχή μεταξύ του ΕΠΑΛ και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου στην Παροικία, το πρωί του Σαββάτου 26 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ώρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ και οι υπόλοιπες χώρες του δυτικού κόσμου διακόπτουν κάθε σχέση με τους Ρώσους ολιγάρχες που χρηματοδοτούνται από το Κρεμλίνο, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου δηλώνει πως είναι ευπρόσδεκτοι στην Τουρκία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το διάστημα 27 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2022, το πρόγραμμα της Κινητής Ομάδας Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ διαμορφώνεται ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-03-2022 το πρωί συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 42, 44 και 69 ετών οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos