Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Επιστροφή στην κανονικότητα από αύριο, καθώς αίρεται η υποχρεωτικότητα κάποιων μέτρων που ισχύον για τον κορωνοϊό. Με νέα πρωτόκολλα και η επιστροφή στα σχολεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βατόπουλος «δεν θα έχουμε έκτακτα, αλλά μόνιμα μέτρα, τα οποία θα αλλάξουν κάπως τον τρόπο, ζωής μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εκδήλωση διοργανώνει Η Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων (Ο.ΠΑ.Σ) Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 και ώρα 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης, Ακαδημίας 50 Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα: της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου – του Δήμου Πάρου – Επαρχείου Πάρου Αντιπάρου και πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων - Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος συνυπέγραψε δύο ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα και έδειξε το πρόσωπό της, όπως είναι σήμερα με αφορμή την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με βάση τον νέο κατώτατο μισθό που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός θα γίνουν τελικά οι 25.000 προσλήψεις ανέργων στο πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων στην Αττική και την υπόλοιπη  Ελλάδα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Άστατος θα είναι ο καιρός κατά το τριήμερο από το Σάββατο έως και τη Δευτέρα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το παιδάκι έπαιζε αμέριμνο τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, στο γκαζόν καφετέριας στην Πορταριά Πηλίου, όταν αισθάνθηκε το τσίμπημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορονοϊό (COVID-19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 30 Απριλίου 2022 (ώρα 09:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos