Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Υπάρχει σοβαρός λόγος για το όποιο δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ να μοιράζεσαι τα ακουστικά σου με κανέναν και άφορα την υγεία σου. Οι λοιμώξεις και οι μολύνσεις μπορούν να αποφευχθούν με μερικές απλές κινήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναρτήσεις για τη βοήθεια από τον φίλο που φαίνεται στα δύσκολα και την απουσία άλλων ισλαμικών χωρών 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μαύρη ημέρα ξημέρωσε τη Δευτέρα στην Τουρκία και τη Συρία που χτυπήθηκαν από δύο εξαιρετικά καταστροφικούς και φονικούς σεισμούς, 7,8 και 7,5 Ρίχτερ, μέσα σε ελάχιστες ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος συνυπέγραψε ερώτηση για την ανάγκη ενισχύσεων των κτηνοτρόφων, χωρίς αποκλεισμούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, μετά από διαβούλευση με τους 66 δήμους της Αττικής, τις προβλέψεις της ΕΜΥ, τα αιτήματα των δημάρχων και με τη συμμετοχή των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών, του Αντιπεριφερειάρχη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απόγευμα της Τρίτης 31 Ιανουαρίου, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση μετά από έγγραφη πρόσκληση της Προέδρου κας Άννας Αντωνοπούλου, το Συμβούλιο της Κοινότητας Μάπησσας το οποίο μετά από συζήτηση έλαβε ομόφωνα την εξής απόφαση σχετικά με το θάνατο του Μανώλη Ισιγώνη:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά τους πανίσχυρους σεισμούς που «χτύπησαν» την Τουρκία τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σε ένα μήνα περίπου, τον Μάρτιο, θα ανοίξει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα «επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα με voucher έως 1.000 ευρώ», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δικαιούχοι θα είναι περίπου 3,5 εκατομμύρια νοικοκυριά.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με την ΟΕΕ ΑΠΛΕΣΟ του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, πραγματοποιεί το πρόγραμμα Ενημέρωσης & Πρόληψης Λεμφοιδήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos