Κυριακή, 21 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Τα ποσοστά σε ενισχυμένη αναλογική και πεντακομματική Bουλή, θα ήταν για τη Νέα Δημοκρατία – αν είχαμε τον νόμο που θα ισχύσει την επόμενη φορά – 40,8% με 171 βουλευτές. Ο ΣΥΡΙΖΑ τότε θα είχε μόλις 60 βουλευτές, ως κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης, το ΠΑΣΟΚ 35, το ΚΚΕ 21 και η Ελληνική Λύση 13.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΝΔ πέτυχε μια μεγάλη εκλογική νίκη και επικρατεί σε όλες τις περιφέρειες και μάλιστα με τεράστιες διαφορές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε σχεδόν η καταμέτρηση των ψήφων στα εκλογικά τμήματα όλων των νησιών των Κυκλάδων, μεταξύ αυτών και της Πάρου και Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας που είχε αποτυπώσει το exit poll, επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα που ανακοινώνει για τις σημερινές εκλογές η Singular Logic με ενσωματωμένο το 92,19% των εκλογικών τμημάτων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στα δύο εκλογικά τμήματα (194 & 195) της Αγκαιριάς, και τα τελικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας και της σταυροδοσίας είναι τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με βάση τα μέχρι στιγμής καταμετρημένα ποσοστά των ψήφων που έλαβαν τα κόμματα στις Κυκλάδες αλλά και τα μέχρι τώρα καταμετρημένα αποτελέσματα της σταυροδοσίας, διαφαίνεται ότι οι 4 βουλευτές που εκλέγονται στα νησιά των Κυκλάδων είναι 3 από τη Νέα Δημοκρατία και 1 από το Σύριζα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, σήμερα Κυριακή 21/5/2023 (αριθμός κλήρωσης 2599), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τα δεδομένα της κάλπης είναι καταλυτικά. Η ΝΔ έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ από τα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας που είχε αποτυπώσει το exit poll, επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα που ανακοινώνει για τις σημερινές εκλογές η Singular Logic με ενσωματωμένο το 77,27% των εκλογικών τμημάτων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε πώς ψήφισαν οι νέοι 17 έως 24 ετών στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, σύμφωνα με το exit poll.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos