Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - Psts.gr

Η Πάρος είχε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτεί την διακεκριμένη ιστορικό, ομότιμη καθηγήτρια ιστορία του Ε.Κ.Π.Α. κα Μαρία Ευθυμίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ατύχημα σημειώθηκε περί τις 10 το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου στην Πούντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μη κερδοσκοπικό Φιλοζωικό Σωματείο της Πάρου PAWS, εκπέμπει σήμα κινδύνου καθώς απειλείται η λειτουργία του. Ιδρυμένο το 1999, έχει ως κύριο σκοπό τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, την περισυλλογή και την παροχή ιατρικής -φαρμακευτικής περίθαλψης και τροφής μέχρι να υιοθετηθούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται στον Πειραιά για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Conference League, από τις γιγαντοοθόνες που έχουν τοποθετεί.

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνέντευξη του Δήμαρχου Πάρου κ. Κώστα Μπιζά στην εκπομπή "Συνδέσεις" της ΕΡΤ 1

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλαγές εντός των οικισμών, ενόψει του καλοκαιριού, οι οποίες σχετίζονται με την κυκλοφορία των οχημάτων, περιλαμβάνουν περιοδικές πεζοδρομήσεις σε Παροικία, Νάουσα. Αλυκή και Λεύκες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρελοί πανηγυρισμοί για τον Παναθηναϊκό σε όλη την Ελλάδα!

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανηγύρια το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαΐου στην Αντίπαρο, μετά την κατάκτηση του Κυπέλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό!

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το ζήτημα είναι γνωστό, ταλανίζει το Δήμο Πάρου εδώ και περίπου 20 χρόνια, και συζητήθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 22 Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο σπουδαίος αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων κ. Γιάννος Κουράγιος, γνωστός εδώ και χρόνια για τις σημαντικές ανακαλύψεις και έρευνές του στα νησιά του συμπλέγματος, πραγματοποίησε ενημέρωση για αρχαιολογικά θέματα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 22 Μαϊου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos