Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 - Psts.gr

Γ. Χατζημάρκος: «Για τον τουρισμό μας, στοχεύουμε μόνο στην κορυφή και με συμμάχους τους κορυφαίους στον κόσμο»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 20-08-2015 το πρωί συνελήφθη στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου ένας 49χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση της και παράλληλα είχε προβεί στην κατάληψη τμήματος παραλίας - αιγιαλού με ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης, τις οποίες και ενοικίαζε σε λουόμενους χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 16:24

Διακομιδή από το λιμένα της Πάρου στη Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ'' Ν. Π. 10989, 55χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρχαρίας νεαρής ηλικίας και μήκους περίπου ενός μέτρου πιάστηκε στα δίχτυα ψαρά στις Νιές της Σούρπης, ενώ ανησυχία εκφράζεται για το ενδεχόμενο η μητέρα του να βρίσκεται ήδη στα νερά του Παγασητικού κόλπου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, προκειμένου να υπάρξει διεξοδική συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, να ζητήσει η Νέα Δημοκρατία στην αυριανή συνδιάσκεψη των προέδρων στο Κοινοβούλιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει ότι το νέο Galaxy S6 edge+ θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τις 24 Αυγούστου 2015. Το εντυπωσιακό smartphone θα διατίθεται στην έκδοση των 32 GB σε χρώματα μαύρο (Black Sapphire) και χρυσό (Gold Platinum), ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προπαραγγείλουν σε όλα τα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung, αλλά και ηλεκτρονικά μέσα από τα επίσημα sites των συνεργατών.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ-ουν έδωσε εντολή σήμερα στα στρατεύματα της χώρας που βρίσκονται στα σύνορα να είναι έτοιμα για μάχη, καθώς στη χερσόνησο αναζωπυρώνεται η ένταση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 16:12

Σοβαρά επεισόδια με μετανάστες στα Σκόπια

Ηρεμία επικρατεί, αυτή την ώρα, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ, στο ύψος της Ειδομένης, μετά την πρωινή ένταση που δημιουργήθηκε από τη ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων από συνοριοφυλακες της γειτονικής χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos