Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 - Psts.gr

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νήμα φαίνεται ότι θα κριθεί ο νικητής των επικείμενων εκλογών που θα διεξαχθούν στις 20 Σεπτεμβρίου, όπως δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη στο δημαρχείο Ασπρόπυργου πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, συνοδευόμενος από βουλευτές της ΝΔ, όπως οι Γ. Βλάχος, Ν. Κακλαμάνης, Θ. Μπούρας, Μ. Βορίδης, Β. Οικονόμου, Γ. Μαρτίνου, και πολιτευτές του κόμματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακόμα και η καλύτερη ασφάλεια ποδηλάτου μπορεί να αποδειχθεί ανεπαρκής μπροστά στους επίδοξους κλέφτες. Το πρόβλημα έλυσαν τρεις Χιλιανοί εφευρέτες, που δημιούργησαν το απόλυτο αντικλεπτικό ποδήλατο που αχρηστεύεται αν δε το ξεκλειδώσει ο ιδιοκτήτης.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Γερμανία και η Ευρώπη γενικότερα χρειάζεται τη λήψη νέων μέτρων για τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης, εν μέσω της μεγάλης αύξησης στον αριθμό των μεταναστών, ο οποίος αναμένεται να φθάσει τις 800.000 στη Γερμανία έως το τέλος του έτους, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Τόμας ντε Μεζιέρ στο Euronews.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια άλλη διάσταση στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) δίνουν αρχαιολόγοι των πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Χάρβαρντ καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα των «Τάιμς του Λονδίνου», μέσα στο επόμενο διάστημα θα τεθεί σε εφαρμογή ένα εκτενές σχέδιο για τη διάσωση μνημείων που βρίσκονται στο έλεος των τζιχαντιστών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos