Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Ο Ναυτικός όμιλος Πάρου συμμετείχε στο διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα «Κύπελλο Βουλιαγμένης» που διοργανώθηκε στις 22-23 Οκτωβρίου 2016, για σκάφη κατηγορίας optimist.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υπάρχουν τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία που είναι ευεργετικές για τον οργανισμό μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιορτάστηκε στην Πάρο η ιστορική επέτειος - σύμβολο της αντίστασης του λαού μας ενάντια στην κατακτητική εισβολή του φασισμού, με κάθε λαμπρότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88, 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε συνεδρίαση, στις 01/11/2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 7:30 μ. μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον Ελληνισμό, όμως παράλληλα η αγωνιστική δράση συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Τριάδα επιλογών από το ποδοσφαιρικό κουπόνι περιλαμβάνει το σημερινό "μενού", ενώ δε λείπει και η μπασκετική πρόταση από τη Euroleague.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ένστολο και Πολιτικό Προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα περισσότερο από ποτέ και με τον απόλυτο σεβασμό στην δημοκρατία, το Σύνταγμα και τους θεσμούς, καλούμαστε να κάνουμε μια συλλογική προσπάθεια για να ξεπεράσουμε την μεγαλύτερη κρίση της νεότερης ιστορίας μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ολοκλήρωση της αποστολής των θεσμών, μετά από εποικοδομητικές συζητήσεις, και την επιστροφή τους στα μέσα Νοεμβρίου, αναφέρουν πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, προσθέτοντας ότι όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης το συντομότερο δυνατόν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως και πέρυσι, αντί για τμήματα παρελάσεων από επιλεγμένα σχολεία, συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Α' Αθηνών (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα, καθώς επίσης και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Οδηγισμού και η ομάδα των special Olympics.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γίγαντας των φωτογραφικών μηχανών, η Kodak θα λανσάρει ένα νέο smartphone με δύο «κορυφαίες» κάμερες αποκλειστικά για φωτογράφους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos