Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το ναυτικό πράκτορα του Κ/Ζ πλοίου ''CELESTIAL CRYSTAL'' σημαίας Μάλτας, για περιστατικό θανάτου 60χρονου επιβάτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πάρο ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η γιορταστική βραδιά της πιο όμορφης και σημαντικής θρησκευτικής γιορτής της Πάρου, σκόρπισε τη μαγεία της μόλις έπεσε η νύχτα στο νησί όταν τον ουρανό της Παροικίας έσκισαν σαν πολύχρωμα συντριβάνια παρατεταμένα θεαματικά πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα φωτίζοντας μοναδικά το μπλε έναστρο στερέωμα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν μια στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στους χιλιάδες πιστούς προσκυνητές στη Χάρη της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 17:22

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 21-08-2018 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα κτήρια του φάρου του Αγίου Φωκά δεν είναι απλώς ερειπωμένα, είναι επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή όσων τα επισκέπτονται

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 22η Αυγούστου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, έπειτα από εντοπισμό πτώματος στη θάλασσα, στην Σύρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Πέμπτη 17 Αυγούστου στην Αίθουσα Βάτη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του Αγι Τσουρού με τα βλέμματα όλων να είναι στο ιστορικό «Χρηματοκιβώτιο» που έμεινε κλειστό για περισσότερο απο 100 χρόνια!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 16:20

Στοίχημα: Με τρεις "άσσους" την Παρασκευή

Μετά από το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με αγώνες για τον τρίτο προκριματικό γύρο σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, επανερχόμαστε σήμερα, Παρασκευή (17/08) σε ρυθμούς πρωταθλημάτων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos