Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 - Psts.gr
Οι αλματώδεις πωλήσεις μπύρας, κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών σε καταστήματα λιανικής
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την γνωρίσαμε μέσα από νεανικές ταινίες και κομεντί ωστόσο στα 43 της πήρε την ραγδαία απόφαση να αλλάξει την καριέρα της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με έναν πρωτότυπο και άκρως συμβολικό τρόπο εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για την κρίση που πλήττει τον κλάδο, επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και στη Νάουσα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγα 24ωρα μετά την αυτοκτονία του 52χρονου Χαλκιδέου (δείτε ΕΔΩ), σημειώθηκε νέα πτώση από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με άδειες καρέκλες γέμισε η πλατεία Συντάγματος, το απόγευμα της Τετάρτης, σε μια συμβολική διαμαρτυρία των εργαζομένων σε εστιατόρια και συναφή επαγγέλματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κλοιό αστυνομικών δυνάμεων βρίσκεται αυτή την ώρα η πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα οδηγία για τον διαγνωστικό έλεγχο πολιτών για τη νόσο COVID-19 εξέδωσε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας. Σύμφωνα με αυτή, σε δωρεάν μοριακή εξέταση θα υποβάλλονται όσοι πολίτες εμφανίζουν συγκεκριμένα συμπτώματα. Δείτε ποια είναι αυτά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 22,5 ποσοστιαίες μονάδες αυξάνεται το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για το Βεργίνα TV.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα περιστατικά με πυροβολισμούς στον αέρα από περίπολα των Τούρκων στον Έβρο καταγράφηκαν χθες Τρίτη και σήμερα Τετάρτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συστάσεις για πιστή εφαρμογή του νόμου και αυστηρή τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos