Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 - Psts.gr

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3112, εκ των οποίων το 55.1% άνδρες αφορά άνδρες. 694 (22.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1774 (57.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέθηκε σε εφαρμογή την Παρασκευή 12/06 η πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού για την απόκτηση Σήματος Πιστοποίησης “Health First” που είναι υποχρεωτικό για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων που θα λειτουργήσουν το 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενώ στη δική μας Σουπερ Λιγκ 1 έχει Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, παίζουν Μπάγερν - Γκλάντμπαχ -χωρίς κόσμο- στο Μόναχο, οι Βαυαροί οδεύουν για ένα ακόμη νταμπλ αλλά έχουν με σοβαρές ελλείψεις: Τιάγκο, Τόμας Μίλερ και Λεβαντόφσκι.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Κατερίνα Μονογυιου βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας την Πέμπτη 11 Ιουνίου το βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου 2Night Show μίλησε για όλα μέσα από την καρδιά της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγνωστος, με σωματική βία, απέσπασε από 39χρονο πεζό, κοσμήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήρθε το Σάββατο (13/06) και το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα είναι «καυτό»!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρά τις προειδοποιήσεις, ακόμα ένα πάρτι, αυτή τη φορά στο Αριστοτέλειο προκάλεσε αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Απίστευτος συνωστισμός με τα πλάνα να κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε επιχείρηση ελέγχων που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεκτείνεται και για τον Ιούνιο η έκπτωση 25% για οφειλές και δόσεις ρυθμίσεων που θα πληρωθούν εμπρόθεσμα, για επιχειρήσεις, επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων και εργαζόμενους που πλήττονται από την πανδημία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες λεπτομέρειες που «παγώνουν» έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εξαφάνιση της Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos