Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 - Psts.gr

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην Κρήτη, μετά την πάροδο μεγάλου χρονικού διαστήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προσοχή των κολυμβητών, κυρίως των μικρών, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού εφιστούν οι  ΩΡΛ, γιατί όπως τονίζουν καραδοκούν πολλές μολύνσεις, με βασική την εξωτερική ωτίτιδα, γνωστή και ως το «αυτί του κολυμβητή».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος η μείωση της γραφειοκρατίας και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σουηδία πέρασε το όριο των 5.000 θανάτων από τον νέο κορονοϊό, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι υγειονομικές αρχές της χώρας.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εποικοδομητική ήταν η επίσκεψη του αντιπεριφειάρχη Πρωτογενή τομέα Φιλήμονα Ζαννετίδη στη Νάξο, όπου είχε συναντήσεις με όλους τους φορείς του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ κ. Αναστάσιο Μάνο πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κρίση του Covid-19 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Σε πολλές χώρες του κόσμου εξακολουθούν να χάνονται ανθρώπινες ζωές, ενώ την ίδια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνολικά 55 νέα κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.203, εκ των οποίων το 55.2% άνδρες αφορά άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Θηρασιά έστειλε μήνυμα συνεχούς στήριξης και μάχης για τις αγωνίες και τα ζητήματα των μικρών νησιών, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos