Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 - Psts.gr

Έκτακτη προσέγγιση στο λιμάνι της Σύρου, πραγματοποίησε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Blue Star Chios».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aναμένονται οριστικά και προσωρινά αποτελέσματα από το ΑΣΕΠ, όπως αυτές αποτυπώνονται σε σχετικό έντυπο της Ανεξάρτητης Αρχής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εντολή εισαγγελέα οι «Ράμπο» της ΑΑΔΕ θα υποδύονται τους πελάτες και θα εισβάλλουν στις βίλες - Ολο το σχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ποιοι είναι οι τέσσερις άξονες ευρημάτων που ξεχωρίζουν από την πρώτη δημοσκόπηση της σειράς «OPEN - Ερευνα»
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την ερχόμενη εβδομάδα οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα εισέρχονται στο κέντρο μόνο αν έχουν κάνει κράτηση για θέση στάθμευσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυση κατέθεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά της αυτοαποκαλούμενης «παρουσιάστριας» Ιωάννας Κουσκούση, η οποία του πέταξε ένα ποτήρι με νερό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιλιάδες εργαζόμενοι, οι συμβάσεις των οποίων τέθηκαν σε αναστολή κατά το διάστημα της καραντίνας, αναμένουν ακόμα το πολυπόθητο επίδομα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διπλό τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2139) που μοιράζει 600.000 ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας κερδών (5+1).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχέδιο αεροδιακομιδών και διακομιδών με πλωτά σκάφη από τα νησιά, testing και στήριξη των δομών υγείας (Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία) για την δημιουργία δικτύου με τα νοσοκομεία αναφοράς της ενδοχώρας, προανήγγειλε ο Βασίλης Κικίλιας από το 5ο Φόρουμ των Δελφών. Την Πέμπτη θα ανακοινωθεί επίσημα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το παρελθόν του 53χρονου που ήταν πιθανόν ο στόχος της δολοφονικής επίθεσης στην περιοχή Λιθακιάς Ζακύνθου όπου ο ίδιος τραυματίστηκε και έπεσε νεκρή η γυναίκα του, αναζητούν οι αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos