Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Ο Δήμος Πάρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τοποθέτηση δύο (2) κάδων ανακύκλωσης ρούχων, υποδημάτων, αξεσουάρ και λευκών ειδών σε συνεργασία με την εταιρία RECYCOM.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Τήνο Την 18-07-2020 το απόγευμα συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για 11η συνεχόμενη χρονιά, η Attica Group προχώρησε στην έκδοση Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου βασίζεται στη διαφάνεια και τη λογοδοσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων των εστιατορίων για την ένταξή τους στο δίκτυο Aegean Cuisine έως και τις 27 Ιουλίου 2020, εξαιτίας των νέων συνθηκών που έχουν επιφέρει αλλαγές στη λειτουργία των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δήλωση της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, Νατάσας Δεληγιάννη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύντομα ξεκινούν και οι προβολές του Σινέ Έναστρον

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα επίσημα στοιχεία της Fraport (για τα αεροδρόμια της Ρόδου, της Κω, της Σαντορίνης και της Μυκόνου) και της Υ.Π.Α. (για το αεροδρόμιο της Καρπάθου) για την κίνηση του επιβατικού κοινού κατά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς παρουσιάζουν την αρχαιολογική έκθεση «Από τον κόσμο του Ομήρου. Τήνος και Κυκλάδες στη Μυκηναϊκή εποχή», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου (Χώρα), με τη στήριξη του Δήμου Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O ΕΟΔΥ ανακοίνωσε μόλις 11 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα για τις τελευταίες 24 ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη στη Νάξο και τη Σύρο πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, το διάστημα από 14 έως 19 Ιουλίου, όπου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και επαφών με τους τοπικούς φορείς και συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου Αγίου Νικοδήμου στη Νάξο καθώς και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Νεώριο Σύρου για την παρουσίαση του νέου project της επιχείρησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos