Σάββατο, 03 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι πλέον πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης που αφορούν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας - Τι προβλέπεται για την μετακίνηση με πλοίο προς τα νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για Πάσχα εκτός κλεινόν άστυ με αρνητικό τεστ, όπως και για μετακινήσεις με πλοία με self test έκανε λόγο ο καθηγητής επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σφραγίδα πολιτισμού της καθημερινότητας αποτελεί για κάθε πόλη ο τρόπος με τον οποίο προστατεύεται η ζωή και η υγεία των αδέσποτων και ο δήμος Αθηναίων έχει θέσει ψηλά τον πήχη, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων που είναι αύριο 4 Απριλίου.


«Η προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων της Αθήνας δεν σταματά και συνεχίζει με πολυεπίπεδες δράσεις, μέρα με τη μέρα, διαμορφώνεται ένα πιο ασφαλές περιβάλλον και για τους τετράποδους φίλους που στερούνται την στέγη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δράση χρηματοδοτείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα- Επιχειρηματικότητα- Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) του ΕΣΠΑ 2021 – 2027 και αφορά επιχειρήσεις, μικρομεσαίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτρέπεται η λειτουργία των mall και outlet στις «κόκκινες» περιοχές με click away– Τι αναφέρει το ΦΕΚ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο χειρουργείο εισήχθη εσπεσμένα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η γεωγραφική κατανομή των 3.232 κρουσμάτων covid-19 που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.232, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταξύ των 30 ανθρώπων που εφάνισαν θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό τους με το σκεύασμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καθηγητής τόνισε ότι τα self test θα δείξουν και πολλούς ασυμπτωματικούς φορείς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos