Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Ο Έλον Μασκ, ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, ανακοίνωσε σήμερα με μια ανάρτησή του ότι προσεχώς, έναντι συνδρομής 8 δολαρίων μηνιαίως, οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να επαληθεύουν ως «αυθεντικό» τον λογαριασμό τους και να βλέπουν λιγότερες διαφημίσεις.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μια πανέμορφη αλεπού βγήκε μια βραδινή φθινοπωρινή βόλτα το βράδυ της Δευτέρας στο Θησείο με χρήστη του TikTok να καταγράφει αυτήν την εξόρμηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεδομένων των προβλημάτων της νησιωτικότητας του νομού μας η διοργάνωση αθλητικών πανκυκλαδικών πρωταθλημάτων δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Τρίτη 01-11-2022 (αριθμός κλήρωσης 2513), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 4,8,12,24,40 και τζόκερ ο αριθμός 18 .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία νησιά των Κυκλάδων βρέθηκαν στα 20 καλύτερα της Ευρώπης για φέτος, σύμφωνα με τους αναγνώστες του ταξιδιωτικού περιοδικού CondeNastTraveller.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

53.436 ήταν τα κρούσματα ασθενών με Covid – 19 που καταγράφηκαν σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ στη χώρα την εβδομάδα 24 – 30 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ας ετοιμαζόμαστε για την τριδημία (Covid, γρίπη, RSV) και μακάρι να διαψευσθούμε, τόνισε στο πλαίσιο της σημερινής ενημέρωσης η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών καθηγήτρια, Μαρία Θεοδωρίδου απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε ερώτηση για την αδιαφορία της πολιτείας για την αναστήλωση του Πύργου του Άνω Αγίου Πέτρου της Άνδρου. Την ερώτηση συνυπογράφουν 20 ακόμα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνηθίζουμε να λέμε ότι τα κατοικίδιά μας είναι αρκετά διαισθητικά, και πραγματικά σε κάποιο βαθμό, είναι. Άραγε καταλαβαίνουν όμως οι σκύλοι και οι γάτες μας πότε είμαστε θυμωμένοι; Μπορούν να διακρίνουν το συναίσθημα;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνολικά 53.436 κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν σε μία εβδομάδα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Καταγράφηκαν επίσης 164 θάνατοι, ενώ οι διασωληνωμένοι ανέρχονται σε 85.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos