Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

H ωραίτερη συνταγή για τυρόπιτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού επέστρεψε στους τίτλους κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας για έκτη φορά στην Ιστορία της και πρώτη ύστερα από 12 χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που οι «πράσινες» σήκωσαν το τρόπαιο ήταν το 2010.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Από τα πιο φιλικά μεταφορικά μέσα για το φυσικό περιβάλλον

 

Ανοίγει ο δρόμος για την απεμπλοκή μεγάλου αριθμού Τεχνικών Φακέλων Υδατοδρομίων για πτήσεις υδροπλάνων που παρέμεναν καθηλωμένοι λόγω καθυστερήσεων των Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση  την Κυραική 13 Μαρτίου στις 13:00 , τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής για την Β' Φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ της ΑΕ Πάρου και του Πανναξιακού..

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Σάββατο 12 Μαρτίου 2022, 19.002 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 27 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρίνα καταφεύγει μαζί με την κόρη της στα Γιάννενα προκειμένου να αφήσουν πίσω τους κάθε κακό, κάθε πόνο, κάθε θλίψη. Μια νέα σελίδα ξεκινά, ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Κατηγορία LIFESTYLE

Tην ικανοποίησή του εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της άτυπης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία και την ενεργειακή κρίση, καθώς, όπως είπε, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από πολλά κράτη-μέλη για την πρότασή του για ευρωπαϊκή παρέμβαση στην χονδρεμπορική αγορά φυσικού αερίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικός στον κορονοϊό δήλωσε πως είναι ο τραγουδιστής, Χρήστος Δάντης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Κατηγορία LIFESTYLE

Πέθανε ο γνωστός σκηνοθέτης Γιώργος Πετρίδης. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή πριν από λίγα λεπτά ο Πρόεδρος του ΣΕΗ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos