Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Κατά την τετραήμερη περιοδεία της στη Σύρο η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχο Νικόλαο Μπάλση, τον νέο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως είναι ήδη γνωστό στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA θα έχουμε νέες εισόδους που θα ανατρέψουν τις ισορροπίες αρκετών ηρώων.

Κατηγορία LIFESTYLE

«Υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων, αντιμετωπίζουμε αυτό το συμβάν πολύ σοβαρά» αναφέρουν οι Σουηδοί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Febiofest αποφάσισε να αφαιρέσει το Βραβείο «Cristian» από τον σκηνοθέτη Εμίρ Κουστουρίτσα, επειδή την παραμονή της επίθεσης της Ρωσίας στην Ουκρανία αποδέχθηκε την πρόταση του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού να

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι αφίξεις επιβατών και οχημάτων στο λιμάνι της Πάρου κατά τον φετινό Φεβρουάριο, κινήθηκαν στα επίπεδα του προ πανδημίας Φεβρουαρίου του έτους 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Κυριακή 27/2 έως την Τετάρτη 2/2 επισκέφθηκε τη Μήλο και την Κίμωλο ο Νίκος Συρμαλένιος, συνοδευόμενος από την Ελένη Γαϊτανή μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι χιονοδρόμοι που ανέβηκαν στο βάθρο, στο Ανήλιο Μετσόβου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Νηστίσιμα τρουφάκια, μια εύκολη συνταγή για την Καθαρά Δευτέρα, τη Σαρακοστή και όχι μόνο.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού σε όλη τη χώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 15.557, εκ των οποίων 36 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos