Σάββατο, 07 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Δείτε την γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 4.698.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 07-05-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 06-05-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 31χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -6- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 06-05-2022 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 52 και 65 ετών οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόλλων Σμύρνης και Λαμία βρίσκονται στην… ουρά των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ, ψάχνουν βαθμούς η καθεμία για τους δικούς της λόγους, οπότε θα πάρουν ρίσκα στο ματς και αναμένεται να έχουμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Σίφνου μέχρι του συνολικού ποσού των 581.808,00€ για την αναβάθμιση και λειτουργία των μονάδων αφαλάτωσης του Δήμου Σίφνου για χρονικό διάστημα τριών ετών, η οποία υπεγράφη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 07 Μαϊος 2022 14:44

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστροφές που μπορεί να φτάσουν έως και τα 600 ευρώ θα δουν μέσα στον Ιούνιο δεκάδες χιλιάδες πολίτες που είδαν αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος τους τελευταίους μήνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα δύο ονόματα που προτείνει η Τρικούπη – Αύριο στήνονται οι κάλπες σε όλη την χώρα, ακόμη και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos