Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Σε μια ανακοίνωση που μηδενίζονται οι ανθρώπινες σχέσεις και χρησιμοποιείται ξύλινος λόγος άλλων εποχών για να περιγράψεις το τέλος μιας συνεργασίας, τι απάντηση να δώσεις;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάσει τη χώρα μας αλλάζοντας το καιρικό σκηνικό κατά τις επόμενες μέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 22:11

Κλήρωση Τζόκερ 24/1/2023

Οι τυχεροί αριθμοί στην αποψινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι 13, 14, 23, 30, 38 και τζόκερ το 11

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σε υψηλά ποσοστά παραμένει η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ και στη νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse, που παρουσιάστηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ το βράδυ της Τρίτης.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Τουρκίας, της Σουηδίας και της Φινλανδίας για την ένταξη στο ΝΑΤΟ αναβλήθηκαν επ' αόριστον κατόπιν αιτήματος της Άγκυρας, δήλωσε πηγή από την Άγκυρα στο RIA Novosti.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο σημαντικές κυκλοφορίες παγκοσμίως ως ένα νέο στάδιο στην εξέλιξη της αλληλεπίδρασης επιχείρησης και χρήστη μέσα από την εφαρμογή ανακοίνωσε η Viber (Rakuten Viber).

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στους «4» του Australian Open για τρίτη σερί φορά (και τέταρτη συνολικά) - Κέρδισε 3-0 (6-3, 7-6, 6-4) τον Λεχέτσκα 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

 

Εγκρίθηκαν κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (23 Ιανουαρίου 2023) οι όροι δημοπράτησης και τα μέλη της επιτροπής διαγωνισμού του έργου : «Βελτίωση της ασφάλειας του οδικού δικτύου της ΠΕ Κυκλάδων».

 

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 6.425.312,81 ευρώ, ποσόν το οποίο έχει εξασφαλίσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, η Διοίκηση και τα στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων από όλα τα νησιά είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν ξανά από κοντά στην έδρα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, σε μια ολοήμερη συνάντηση κατά την οποία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλιμη αγωνιστική έχει το πρόγραμμα στην Μπουντεσλίγκα, με την πρωτοπόρο Μπάγερν να αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στην «πελάτισσα» Κολωνία. Στη Σέριε Α, υπάρχει σπουδαίο ματς στο «Ολίμπικο» ανάμεσα σε Λάτσιο και Μίλαν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos