Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 θα συμμετάσχει ο επιχειρηματίας Πολ Ευμορφίδης γνωστός και ως Mr Coco Mat. Ο κ. Ευμορφίδης ανακοίνωσε τη δημιουργία πολιτικού κόμματος που θα ονομάζεται «Ευ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα δύσκολα τα παραλείπει κανείς από την καθημερινότητά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ακραία εσωκομματική κρίση με διασπαστικές τάσεις εισέρχεται το κόμμα Βελόπουλου, μετά την πρωτοφανή για τα πολιτικά χρονικά απόφαση να στείλει... εξορία τους βουλευτές του, Αντώνη Μυλωνάκη, Απόστολο Αβδελά και Αναστασία Αλεξοπούλου σε άλλες εκλογικές περιφέρειες από αυτές που εκλέχθηκαν, ένα μήνα πριν την προσφυγή στις κάλπες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχώρησε από την Ελληνική Λύση η κυρία Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, μετά την πρωτοφανή απόφαση του κόμματος να την εξορίσει, μαζί με τους Αντώνη Μυλωνάκη και Απόστολο Αβδελά, σε άλλες εκλογικές περιφέρειες, ως «τιμωρία» για δημοσιεύματα που τους εμφανίζουν ως αποστάτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απρόσμενη συνάντηση ψαρά με καρχαρία την ώρα που ψάρευε στον Λακωνικό κόλπο, στο Γύθειο! Ο ψαράς κράτησε την ψυχραιμία του, παρόλο που ο καρχαρίας έκανε βόλτες γύρω από την βάρκα του και τον τράβηξε βίντεο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο η εθνικά επίκαιρη Ημερίδα «Τουρισμός και Αθλητισμός», υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 12:51

Εκλογές 2023: Πώς και πού ψηφίζετε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 12:27

Συλλήψεις σε Θήρα και Μύκονο

Σύλληψη (2) ατόμων για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμιγώς από La Liga θα είναι οι αποψινές προτάσεις μιας και αύριο θα ασχοληθούμε κυρίως με Γερμανία. Ένα συνδυαστικό κι ένα ειδικό.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos