Σάββατο, 03 Μαϊος 2014 - Psts.gr

Αριθμός απόφασης: 20/2014 - ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αριθμός απόφασης 14/2014 - ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαλαισιανής καταγωγής είναι τελικά η γυναίκα που αυτοκτόνησε και βρέθηκε νεκρή το πρωί της 11ης Απριλίου 2014 σε μπανιέρα ενοικιαζόμενων δωματίων στην Παροικιά της Πάρου από τον ιδιοκτήτη του συγκροτήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εκλεισαν» οι υποψηφιότητες για τα κόμματα και τους συνδυασμούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου. Τη νομιμότητα της συμμετοχής τους θα κρίνει το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου στις 11 Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις ενάντια στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών για τον αιγιαλό και την παραλία, η διαβούλευση για το οποίο ολοκληρώθηκε χθες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Λαχτάρησαν» τα ξημερώματα οι 190 επιβάτες του επιβατηγού οχηματαγωγού «Πρέβελης» όταν περίπου στις 3:30 το πλοίο προσάραξε στη νησίδα Ασπρονήσι της Θήρας, περίπου δύο μίλια από την ακτή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 03 Μαϊος 2014 12:05

Στον ρυθμό της 59ης Eurovision

Δεν ξέρουμε τι πρόγραμμα θα εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ από τις 5 Μαΐου και εντεύθεν, αφού μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές το κανάλι, που αποτελεί μετεξέλιξη της Δημόσιας Τηλεόρασης,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άλλη μια διακομιδή πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή από το λιμάνι της Πάρου, στο λιμάνι της Σύρου με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ» Ν. Πειραιά 10989

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Το Διαδίκτυο μπορεί να προκαλέσει μεγάλες αλλαγές», δηλώνει ο Μαρκ Τόμσον, το αφεντικό της αμερικανικής New York Times Company και πρώην γενικός διευθυντής του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου BBC.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν 3852/2010 σας προσκαλούμε στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αντιπάρου,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos