Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Οι γιορτινές ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα στην Πάρο αρχίζουν οσονούπω και το νησί ξεκινά σιγά – σιγά να εισέρχεται στο κλίμα ζεστασιάς που αποπνέουν οι εορταστικές εκδηλώσεις του!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όσο παράξενες και να σου φανούν οι παρακάτω προτάσεις μην κρίνεις πριν δοκιμάσεις. Ειδικοί επί της... μπουγάδας, έκαναν τα τεστ και εμείς συγκεντρώνουμε τα καλύτερα από το ίντερνετ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την παρουσία του Δημάρχου Θήρας κου Νίκου Ζώρζου και του Αντιδημάρχου κου Μάρκου Καφούρου κλιμάκιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας διενήργησε χθες Δευτέρα 21/11 δεύτερο έλεγχο στην περιοχή της Βλυχάδας και στο αυθαίρετο κτίσμα που έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα το σύνολο του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο λόφο του Αγίου Γεωργίου ή Σαν Τζώρτζη, απλώνεται αμφιθεατρικά η Άνω Σύρος, ο μαγευτικός καλοδιατηρημένος μεσαιωνικός οικισμός –κάστρο που χρονολογείται από την εποχή της Ενετοκρατίας και αποτελεί ένα από τα γραφικότερα στολίδια της Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανάδειξή του ως European Young Chef 2016, λειτουργεί προσθετικά στην πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζονται οι εγγραφές μέχρι 30 Νοεμβρίου στα Επαγγελματικά Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας, που τώρα προσφέρουν και την δυνατότητα απόκτησης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς βρέθηκε νεκρός στη Σαντορίνη ο 46χρονος Γιάννης Χάλαρης;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 21-11-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 49χρονος υπήκοος Ρουμανίας γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέντρα σήμερα στην πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ορισμένες ιδιαίτερα κρίσιμες αναμετρήσεις. Θα μας απασχολήσουν δύο παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, ενώ προτάσεις στοιχήματος προκύπτουν απ' το Champions League της FIBA, αλλά και τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εγκατέλειψαν μεταρρυθμίσεις, “γκρέμισαν” διαρθρωτικές αλλαγές και τα αρνητικά αποτελέσματα ήρθαν. Για πρώτη φορά -με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ- κυριαρχούν απόλυτα οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης στην αγορά εργασίας!»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos