Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, αναφερόμενος στην ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, με την οποία παρατείνεται η ισχύς των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για ένα εξάμηνο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Άγιος Βασίλης κρύβεται φέτος στους διαδρόμους των κορυφαίας ποιότητας super markets SYN.KA και Βιδάλης!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Coca-Cola», «Coca-Cola Light», «Παριζάκι Υφαντής» και φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ φεύγουν από τα ράφια, μετά την απειλή αντιεξουσιαστών ότι τα έχουν δηλητηριάσει

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάνουν οριστικά οι νησιώτες τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ από 1/1/2018 - Σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο η αύξηση του ΠΑ θα γίνει από τις την 1η Ιουλίου 2018

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν πιστεύετε ότι το στρώσιμο το κρεβατιού απαιτεί αρκετό χρόνο, εμείς σας προτείνουμε το απίθανο κόλπο που μπορείτε να βάλετε το πάπλωμα μέσα στην παπλωματοθήκη σε λιγότερο από δύο λεπτά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σπάνιο για την εποχή κλίμα συναίνεσης, με ομόφωνες αποφάσεις και με προφανή διάθεση συνεργασίας και προσφοράς, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 στη Σύρο η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Στόχος η σύσταση σε σώμα του Δ.Σ. καθώς και η ανάδειξη της επταμελούς Διοικητικής Επιτροπής και των Προέδρων και Αναπληρωτών Προέδρων των τεσσάρων Τμημάτων (Εμπορικό, Μεταποιητικό, Τουριστικό,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Τήνου, Γιάννη Σιώτο, επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη και τον Έπαρχο Τήνου, Γιάννη Γιαγιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκρίθηκε στην χτεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, με σκοπό την ανάδειξη της αιγαιακής διατροφής ως ένα υγιεινό διατροφικό πρότυπο, στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφέρειας ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019 και πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο του Προγράμματος Taste the Seasons.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με ειλημμένη την απόφαση για την συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων στα νησιά Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, διαθέτει το ποσό των 487.000 ευρώ για την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού, σε πέντε (5) γήπεδα ποδοσφαίρου, σε Αμοργό, Κύθνο, Κουφονήσι, Σύρο και Τήνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη θέση της μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, που κάνουν τη μεγαλύτερη χρήση των ευρωπαϊκών κονδυλίων του λεγόμενου “Σχεδίου Juncker” κατάφερε να βελτιώσει το Δεκέμβριο η Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), το Δεκέμβριο, οι πέντε πρώτες χώρες που αξιοποίησαν καλύτερα το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΤΣΕ), κατά σειρά επενδύσεων ανάλογα με το ΑΕΠ, είναι η Εσθονία, η Ελλάδα, η Βουλγαρία, η Πορτογαλία και η Ισπανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos