Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr

Κόντρα σε κάθε δυσκολία, το πρώτο παγκοσμίως φεστιβάλ animation μέσα στην πανδημία έγινε στην Ελλάδα και δη στη Σύρο. Το Animasyros κάνει απολογισμό μετά την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης και ο ιδρυτής του Βασίλης Καραμητσάνης μάς εξηγεί όλες τις μεγάλες τομές, τις αλλαγές που έρχονται στον κλάδο διεθνώς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δύο πολύ κρίσιμες εβδομάδες ξεκινούν για τη χώρα μας και την πανδημία από αύριο, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία περίεργη υπόθεση σε εξέλιξη σήμερα σε θαλάσσια περιοχή της Μεγάλης Βρετανίας με «θύμα» το δεξαμενόπλοιο «Nave Andromeda» συμφερόντων της Navios Maritime Acquisition της Αγγελικής Φράγκου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 και του άρθρου 184, παρ.1, του N. 4635/2019, σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 26/10/2020 και ώρα 13.00΄ εκ περιφοράς, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με συγκίνηση και θλίψη πληροφορήθηκα τον άδικο πρόωρο   θάνατο   του Χρήστου Βλαχογιάννη, του    καταξιωμένου ανθρώπου της Αυτοδιοίκησης  που η κοινωνία της Πάρου τίμησε με το ύψιστο αξίωμα του Δημάρχου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα, 25 Οκτωβρίου 2020, στην κλήρωση Τζόκερ 2198 του ΟΠΑΠ, θα μοιραστούν στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας πάνω από 1.900.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Χρήστος Βλαχογιάννης, ο δικός μας Χρήστος έφυγε σήμερα ξημερώματα από τη ζωή, γεμίζοντας όλους μας με απέραντη θλίψη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχαιρετούμε τον πρώην δήμαρχο Πάρου Χρήστο Βλαχογιάννη, έναν άνθρωπο που άφησε για 30 και πάνω χρόνια το στίγμα του στα δρώμενα του τόπου μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε καθεστώς απαγόρευσης κυκλοφορίας, το βράδυ, βρίσκεται η Γαλλία - Δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις από τις 21:00 μέχρι και τις 06:00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ηλιοφάνεια περιορίζεται σε ώρες και ένταση και οι θερμοκρασίες πέφτουν. Εν μέσω πανδημίας οι επιχειρήσεις εστίασης αναζητούν τρόπους να διατηρήσουν «τραπεζάκια έξω» ακόμα και στο καταχείμωνο - Γνωρίστε τα Kotatsu

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos