Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν χθες το πρωί 21 Φεβρουαρίου, εκαπιδευτικοί και γονείς των μαθητών του 5ου Λυκείου Βόλου, καθώς στο σχολικό συγκρότημα μπήκε λουκέτο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου παρέσυρε και εγκατέλειψε 25χρονο μοτοσικλετιστή, που υπέκυψε στα τραύματα του. Οι μαρτυρίες για τη στιγμή της τραγωδίας στην άσφαλτο που εξετάζουν οι Αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι απίστευτο κι όμως συνέβη! Η τρίτη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία Αμερικανική εφημερίδα “New York Times”, η οποία διανέμεται διεθνώς, έχει κερδίσει 95 βραβεία Πούλιτζερ, και η

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φορολοταρία ξεκίνησε με... ενθουσιασμό, προκάλεσε συζητήσεις, «ερέθισε» τα αντανακλαστικά του τζόγου αλλά «ξεφούσκωσε» μάλλον γρήγορα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο πακέτο αλλαγών και για τις τρεις εκπαιδευτικές βαθμίδες αναμένεται να φέρει η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, με ένα νομοσχέδιο που επί της ουσίας υλοποιεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 13:54

Στοίχημα: Κερδίζει ο Άρης στη Λαμία! (vid)

Το Σάββατο (22/02) έφτασε και έφερε μαζί του ένα γεμάτο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει και πάλι αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα που εισήγαγε από τη Βουλγαρία μεγάλες ποσότητες αλκοολούχων ποτών και αιθυλικής αλκοόλης, τα οποία αποθήκευε, επεξεργαζόταν και στη συνέχεια τα διέθετε σε κάβες ποτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη θέση για τον Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης !

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos