Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Το App Lock μπορεί αν ενεργοποιηθεί εύκολα μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σήμερα 24 Ιουλίου 2020 μετατρέπεται επίσημα από τον Ταγίπ Ερντογάν σε τζαμί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αφού προσευχήθηκε στην Αγιά Σοφιά, που λειτούργησε σήμερα ως τζαμί για πρώτη φορά μετά από 86 χρόνια, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε δηλώσεις λίγο αργότερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις περιοχές στις οποίες εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο έκανε γνωστό μέσα από την καθημερινή ενημέρωσή του ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπάνια και πλούσια ευρήματα από τον αρχαίο Πειραιά βρήκαν οι αρχαιολόγοι στις εκτεταμένες ανασκαφές, που έγιναν για μεγάλο διάστημα, χάρη στα έργα του Μετρό στην περιοχή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής βρέθηκε χθες, Πέμπτη 23/07/2020, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος, όπου και συναντήθηκε με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανησυχητική είναι η αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ευρώπη και ειδικά σε χώρες που τους προηγούμενους μήνες «χτυπήθηκαν» ιδιαίτερα από τον φονικό ιό, όπως η Ιταλία, η Γερμανία και η Γαλλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αττική παραμένει στο επίκεντρο του κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες καθώς και χθες καταγράφηκαν αρκετά κρούσματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ασθενή έγινε αρχικά τεστ για κορονοϊό που βγήκε αρνητικό και όταν ο πυρετός επέμενε τότε του έγινε και το σχετικό τεστ για τον ιό του δυτικού Νείλου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ούτε πέντε μήνες δεν πέρασαν από τότε που παίχτηκε μπάλα για τελευταία φορά στη Γαλλία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos