Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

Από τα 210 εγχώρια κρούσματα, τα 25 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας, ενώ 11 συνδέονται με συρροές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαίτερα αισθητή σε πολλές περιοχές της Αττικής έγινε η σεισμική δόνηση 4,3 Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα κοντά στη Ραφήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 241 κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οι πολιτικές εμβολιασμού είναι εθνικές, οπότε είναι εθνική επιλογή το ποιος θα τους πάρει πρώτος από κάθε πληθυσμό
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενετική προδιάθεση να εμφανίσουν βαριά μορφή κορονοϊού και να νοσηλευτούν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ή να διασωληνωθούν ,έχουν άτομα στα οποία έχει παρατηρηθεί ένας συνδυασμός μεταλλάξεων. Ωστόσο υπάρχουν και άτομα στα οποία έχει παρατηρηθεί μία παραλλαγή στο γονίδιο CFB (rs641153) που πιθανόν να είναι προστατευτική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 17:04

Νέο επεισόδιο ανοιχτά του Καστελόριζου

Μια νέα τουρκική πρόκληση σε περιοχή νότια του Καστελορίζου, με τουρκικά πολεμικά πλοία να σημαδεύουν "ηλεκτρονικά" ελληνική φρεγάτα και να την εγκλωβίζουν με τα ραντάρ των όπλων τους έχοντας τα όπλα στραμμένα προς το ελληνικό πλοίο, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η ΕΡΤ.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις σημαντικότερες σκηνογράφους και ενδυματολόγους η Ιουλία Σταυρίδου χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το «Pascha» που βρίσκεται στην «καρδιά» της Κολωνίας έπεσε θύμα της νόσου Covid-19

Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στην Ευρώπη, με έδρα την Κολωνία, χρεοκόπησε.

Το πορνείο «Pascha» που θυμίζει εμπορικό κέντρο, έπεσε θύμα του νέου κορωνοϊού, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Πρόκειται για ένα κτίριο έντεκα ορόφων, με 150 γυναίκες ιερόδουλες να εργάζονται για να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους και 100 μέλη προσωπικού, τα οποία έμειναν χωρίς δουλειά.

Εν μέσω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, οι πελάτες δίσταζαν να διαβούν το κατώφλι του οίκου ανοχής με αποτέλεσμα το πορνείο να χρεοκοπήσει.

oikos__1_


Το «Pascha» άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά στις 10 Ιανουαρίου του 1972.

Το πορνείο διαθέτει εστιατόριο, κέντρο ομορφιάς, μπουτίκ, πλυντήριο, σολάριουμ, μπιστρό και εκδίδει την δική του εφημερίδα.

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, στο Pascha εργάζονται ιερόδουλες από διάφορες χώρες.
oikos__2_



Η διεύθυνση του οίκου ανοχής καυχιόταν για τις υπηρεσίες της και διατυμπάνιζε ότι όποιος πελάτης δεν μείνει ευχαριστημένος θα μπορεί να παίρνει πίσω τα χρήματά του.

Στον έβδομο όροφο του κτιρίου εργάζονταν μόνο οι τρανσέξουαλ πόρνες.

Στο υπόγειο, όπου έχει κανείς πρόσβαση από ξεχωριστή είσοδο, βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο «Nightclub Pascha».

oikos__3_


Εκεί οι θαμώνες μπορούσαν να απολαύσουν γυναικείο στριπτίζ και pole dancing. Κατά καιρούς εκεί έχουν πραγματοποιηθεί συναυλίες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Το 2007 πραγματοποιήθηκε Φεστιβάλ για Ομοφυλόφιλους και Λεσβίες.

Στους ιδιοκτήτες του Pascha ανήκουν πορνεία στο Λιντς, το Μόναχο, το Σάλτσμπουργκ και το Γκρατς.
 
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πολύωρη παρακολούθηση τηλεόρασης και χρήση υπολογιστών ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής από μαθητές του δημοτικού, συνδέεται με χαμηλότερες σχολικές επιδόσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos