Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr
Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 01:26

Διακομιδή 66xρονου από την Πάρο στη Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα παίκτρια στο Survivor, αλλά με αξιοσημείωτη πορεία στον αθλητισμό και το Instagram, έρχεται να βάλει… φωτιά στις οθόνες σας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ανακοινώνεται ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετά από την σημερινή ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεγάλο στοίχημα για το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού και τις θετικές άμεσες «ανατροπές» που φέρνει ο εμβολιασμός στην τουριστική κίνηση για το 2021 επιχειρεί να περιγράψει με ενάργεια ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας κύκνος που πενθούσε τον θάνατο του ταιριού του πάνω σε ράγες στην Γερμανία, διέκοψε την κυκλοφορία είκοσι και πλέον τρένων για σχεδόν μια ώρα, προτού τελικά τον απομακρύνουν πυροσβέστες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της Κυριακής είναι οι: 6, 14, 19, 43, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 17.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι νεότερες πληροφορίες της aftodioikisi.gr για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, που, όπως γράψαμε, προγραμματίζεται και εκτός απροόπτου θα γίνει για αύριο, είναι:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πιο «αξιόπιστη» θεωρία για την πηγή προέλευσης του νέου κορωνοϊού, είναι ότι «ξέφυγε» από εργαστήριο της Ουχάν, υποστηρίζει κορυφαίος Αμερικανός αξιωματούχος της απερχόμενης κυβέρνησης Τραμπ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με έναν ιδιαίτερο και πρωτοποριακό τρόπο άνοιξε στην Κέρκυρα η αυλαία των εορτασμών για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λίγο πιο έξω από εκεί που γίνονται τα γυρίσματα για το «Διαφάνι» της επιτυχημένης σειράς «Αγριες Μέλισσες» βρίσκεται καλά κρυμμένο το «τηλεοπτικό σπιτικό» της οικογένειας Σταμίρη.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos