Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Πώς εξελίσσεται η επιχείρηση «Ελευθερία» - Tις τελευταίες δέκα μέρες έχουν κλειστεί περισσότερα από 500.000 ραντεβού αναμνηστικής δόσης 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο CARTEL Τεχνοχώρος υποδέχεται τη νέα χρονιά με νέο πρόγραμμα για το 2022 και παραστάσεις που αγαπήθηκαν από το θεατρόφιλο κοινό. Ξεκινάει δυναμικά με την πρεμιέρα της παράστασης «Κόκκινα Φανάρια», σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη, το Σάββατο 1

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αποκαλυπτικά είναι τα αριθμητικά στατιστικά στοιχεία του Κρατικού Αερολιμένα Πάρου αναφορικά με την κίνηση στο νησί, με μέσο άφιξης και αναχώρησης το αεροπλάνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Experience Park του Ελληνικού, το πρώτο έργο της μεγάλης ανάπλασης που παραδίδεται στους πολίτες, άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το απόγευμα της Δευτέρας χαρίζοντας μοναδικές εικόνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός μεγέθους 6,2 της κλίμακας Ρίχτερ χτύπησε τις παράκτιες περιοχές της Βόρειας Καλιφόρνια, σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών (USGS).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοένα και περισσότερες έρευνες δείχνουν πως τα εμβόλια που δεν χρησιμοποιούν την τεχνολογία mRNA δεν προστατεύουν από τη μόλυνση από την μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ενεργειακή κρίση λαμβάνει πρωτοφανείς διαστάσεις, με πολλούς παράγοντες να επηρεάζουν αρνητικά την εξέλιξη των τιμών. Η βαρυχειμωνιά που έχει ενσκήψει και η άρνηση της Ρωσίας να αυξήσει τις προμήθειες φυσικού αερίου προς την Ευρώπη εκτινάσσουν καθημερινά την τιμολόγηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανησυχία εξακολουθεί να προκαλεί στην Ιταλία η διασπορά της παραλλαγής ‘Ομικρον. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της δημοσκοπικής εταιρείας Demoskopika, οκτώ εκατομμύρια Ιταλοί αποφάσισαν να ακυρώσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα Υπουργεία Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Παιδείας & Θρησκευμάτων εκκίνησαν, για μία ακόμη φορά, την πρωτοβουλία για την παροχή έκπτωσης από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες στα εισιτήρια των μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών, οι οποίοι έχουν στελεχώσει τις δομές εκπαίδευσης των νησιών της χώρας, για το σχολικό έτος 2021-2022 προκειμένου να διευκολυνθούν για την μετάβασή τους στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Άλμα» τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων για το ΚΙΝΑΛ, μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία δείχνει η δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του OPEN, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos