Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 - Psts.gr

Δείτε αναλυτικότερα τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 17:44

Διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 01 Αυγούστου 2021 (ώρα 15:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι υψηλότερες τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν στην άσφαλτο και σε στέγες παλαιών κτιρίων με κλιματιστικές μονάδες (άνω των 60°C), και οι μικρότερες τιμές στις προσόψεις νέων κτιρίων και στο νέο συντριβάνι της Πλατείας Ομονοίας (έως 35°C)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών αποφάσισαν να περάσουν στην Πάρο η 36χρονη τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της. Ο φακός του περιοδικού τούς απαθανάτισε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουλίου στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νονά της μικρής Αθανασίας έγινε το απόγευμα του Σαββάτου η Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία πήρε το χρίσμα στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Χωρίς 12 παίκτες (Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Ράμος, Ντι Μαρία, μεταξύ άλλων), θα αντιμετωπίσει η Παρί τη Λιλ, στο Σούπερ Καπ Γαλλίας. Να ρεφάρει θέλει η Σάλκε, για την ήττα στην πρεμιέρα από το Αμβούργο, αντιμετωπίζοντας τη Χόλσταϊν στο Κίελο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι πρωταθλητές Αυστρίας αντιμετωπίζουν την Ριντ, στα προγνωστικά Κυριακής.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αρκετές ευκαιρίες προσφέρει το κουπόνι της Κυριακής (01/08) με τη δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να ανεβάζει ρυθμούς σταδιακά. Το Betarades.gr επιστρέφει σήμερα με τέσσερα δυνατά προγνωστικά. 

 

Το στοιχηματικό μας ταξίδι θα μας πάει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και της Σουηδίας, όπως και στην ανώτερη του Βελγίου και της Ελβετίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos