Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Τη λήψη τριών μέτρων Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση των ιογενών λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού, που είναι ιδιαίτερα αυξημένες εφέτος στη χώρα μας, ζητεί ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με νέο σποτ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Χάου Του» που απευθύνεται στις νεανικές ηλικίες 17-24 ετών, ο ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζει τις θέσεις του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την εφαρμογή «Έναρξη Ατομικής Επιχείρησης μέσω του gov.gr» παρουσίασε ο γενικός γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Λεωνίδας Χριστόπουλος, στην παρουσίαση «Εθνική Πολιτική Διοικητικών Διαδικασιών» που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 10 το πρωί στο αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» - Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεγράφη από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη η εργολαβική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία «ΔΟΜΙΚΗ ΜΗΛΟΥ Α.Τ.Ε.» για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή φθορών λιμένα Ψάθης ν. Κιμώλου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα και τον «οδικό χάρτη» που θα οδηγήσει στη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού από την 1η Απριλίου όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή (13/1) το υπουργείο Εργασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η "Εθνική Πολιτική Διοικητικών Διαδικασιών" η οποία θεσμοθετήθηκε με το ν. 4961/2022 για τις αναδυόμενες τεχνολογίες, φιλοδοξεί να αποτελέσει το κοινό πλαίσιο ενεργειών αλλά και ενημέρωσης των πολιτών για τις δράσεις και τις πολιτικές απλούστευσης» τόνισε ο γενικός γραμματέας Ψηφιακής Δικακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδας Χριστόπουλος σε μια αναλυτική παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σχετικά με τη λειτουργία της Εθνικής Πολιτικής Διοικητικών Διαδικασιών καθώς και την πλατφόρμα diadikasies.gov.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Με το άνοιγμα της Κίνας "αγοράσαμε" ακόμα δυο χρονιά πανδημίας», ανέφερε ο γιατρός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παναθηναϊκός παίζει με την πλάτη στον τοίχο και θέλει να τερματίσει αρνητικό σερί έξι ηττών στην Ευρωλίγκα. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην οκτάδα, αλλά μακριά από το Ισραήλ κερδίζει σπάνια.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στόχος της αστυνομικής δράστης ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη - καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 13:59

Αγώνας βόλει στην Πάρο την Κυριακή

Την Κυριακή 15/1 στο κλειστό της Μάρπησσας τα κορίτσια της κατηγορίας Κ16 θα κάνουν ποδαρικό στη νέα χρονιά με το παιχνίδι Νηρέας – ΑΟ Πάρου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos