×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Δευτέρα, 12 Μαϊος 2014 - Psts.gr

Χρήστο Βλαχογιάννη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι, δεν ξέρουν ότι την Κυριακή μαζί με τις δημοτικές εκλογές διεξάγονται παράλληλα και Περιφερειακές εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 12 Μαϊος 2014 20:57

Οπως επιθυμούν οι «επενδυτές»...

Χωροταξικό σχεδιασμό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των αναγκών του μεγάλου κεφαλαίου προωθεί η συγκυβέρνηση, μέσω νομοσχεδίου που έθεσε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κω περιόδευσε ο υπ. Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, το Σάββατο 10 & την Κυριακή 11 Μαΐου, συνοδευόμενους από τους υπ. Περιφερειακούς συμβούλους του.

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Βρισκόμαστε απόψε ξανά όλοι μαζί, φίλοι παλιοί  συνεργάτες  και βλέπω με χαρά ότι παραμένουμε πολλοί, δυνατοί, και αποφασισμένοι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού "Πάρος Τώρα στην Πράξη" και υποψήφιου Δημάρχου κ. Μάρκου Κωβαίου στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από πρόσκληση του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός, τέσσερα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων βρέθηκαν, το Σάββατο και την Κυριακή 10 & 11 Μαΐου 2014, στο Δημοτικό Σχολείο Αρχιλόχου - Μάρπησσας, στη διοργάνωση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη λιμένα Τήνου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, 28χρονος οδηγός Δ/Κ οχήματος,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Δημοτικός Συνδυασμός μας "Πάρος Τώρα στην Πράξη" απέστειλε προς την αρμόδια υπηρεσία καταχωρίσεως των αποτελεσμάτων των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου 2014 το εξής κείμενο:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 12-05-2014 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι στις 11-05-2014 το βράδυ άγνωστος δράστης παραβίασε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos