Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Στις 29-11-2015 από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμούπολης σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας αποπειράθηκε να θανατώσει με δηλητήριο σκυλί ιδιοκτησίας 55χρονης αλλοδαπής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αντιπάρου, πιστή στην προώθηση των αθλητικών δράσεων στο νησί μας, προχώρησε σε μια ακόμη κίνηση, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την κοινωφελή της δράση.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 12:34

Νέα του χορευτικού ομίλου Νάουσας

Την Κυριακή 13/12 θα πραγματοποιηθεί η πεζοπορία του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας για το μήνα Δεκέμβριο, στη διαδρομή Άγιος Χαράλαμπος - Ανερατζά (παλιό δημοτικό σχολείο) - Δάφνες (σπήλαιο Δαφνών) - Άγιος Χαράλαμπος (κυκλική διαδρομή, μήκος: 5,5 χιλιόμετρα, διάρκεια: 2 ώρες, βαθμός δυσκολίας: μεσαίος).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περικοπές 30% στα μερίσματα δημοσίων υπαλλήλων φέρνει η μείωση της σχετικής δαπάνης κατά 100 εκατ. ευρώ για το 2016. Στη ζώνη υψηλού κινδύνου για νέες μειώσεις οι κύριες συντάξεις σε Δημόσιο και πρώην ΤΕΒΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα απέτισε φόρο τιμής στα θύματα των επιθέσεων του Παρισιού στο θέατρο Μπατακλάν νωρίς το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν τα επίσημα εγκαίνια στη γαλλική πρωτεύουσα της Συνόδου Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νυφικό, αθλητικά παπούτσια και αγώνας δρόμου για τη διεκδίκηση χρηματικού επάθλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos