Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Eurovision 2015 η νικήτρια του ελληνικού τελικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 10/3/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιιγαίου σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη, του Δημάρχου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ενημέρωση των τοπικών ΜΜΕ για τις αποφάσεις που ελήφθησαν κατά την συνεδρίαση της Δευτέρας 2 Μαρτίου 2015, στην Ερμούπολη της Σύρου, προέβη σήμερα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Θωμάς Σωτρίλλης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκειμένου να υπάρξουν ουσιαστικότερα αποτελέσματα και να διαχυθούν σε όλη τη γεωγραφική ενότητα του Αιγαίου (Νότιο και Βόρειο Αιγαίο) οι αναγκαίες πληροφορίες που αφορούν στην ενασχόληση των νέων με τον πρωτογενή τομέα στα νησιά μας, μετατίθεται για αργότερα η προγραμματισμένη για τις 13 Μαρτίου 2015 ημερίδα για την καινοτομία και την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Σίφνου, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Σύλλογο "ΓΛΑΡΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" για παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης, οργανώνει ΔΩΡΕΑΝ παροχή κλινικών παιδιατρικών εξετάσεων για παιδιά στις 13 & 14 Μαρτίου 2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιοι είναι οι εύποροι πολίτες των Αιγών που μιμούνται τη βασιλική μεγαλοπρέπεια στη μεταθανάτια ζωή τους, με νεκρικές κλίνες, στεφανωμένοι και πορφυροντυμένοι; Ποια αιτία έκοψε το νήμα της ζωής μιας κοπελίτσας, για να «ταξιδεύει» έως σήμερα αγκαλιά με τον καθρέφτη του Ερωτα;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η κυβέρνηση δεν θα δώσει νυν υπερ πάντων αγώνα για μία δόση από την τρόικα δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γ. Βαρουφάκης από το βήμα του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου χθες το βράδυ, προσθέτοντας ότι «υπάρχει εναλλακτική λύση» στην περίπτωση που δεν υπάρξει εκταμίευση μέρους της δόσης των 7,2 δις ευρώ τον Μάρτιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γλιτώνουν από τυχόν νέες παρεμβάσεις 150.000 ασφαλισμένοι, που έχουν προλάβει να «κλειδώσουν» το δικαίωμα.Οι συγκεκριμένοι ασφαλισμένοι έχουν «πιάσει» τόσο τα έτη ασφάλισης όσο και το όριο ηλικίας και βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη σύνταξη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών έχει στα σκαριά η Google, όπως ανακοίνωσε στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη ο Sundar Pichai, επικεφαλής του τμήματος προϊόντων του ιντερνετικού κολοσσού και τρίτος σήμερα στην ιεραρχία της εταιρείας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos