Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Σύμφωνα με την ΕΜΥ για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου προβλέπονται στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 10-11-2016 συνεδρίασαν τα μέλη της ΕΛΜΕ Πάρου-Αντιπάρου, τα οποία εκλέχτηκαν από τις εκλογές που έγιναν στις 02-11-2016, με θέμα τη σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τεχνολογική πρόοδος, εκτός από την καθημερινή ζωή μας, έχει παίξει μεγάλο ρόλο και στην ιατρική.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κατά 40% μειώθηκε η παραγωγή από τα ελαιόδενδρα, σημαντικές επιπτώσεις σε κτηνοτροφία και μελισσοκομία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου η 1η αγωνιστική του τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου με τη συνάντηση των ομάδων Α.Ο. Πάρου Β΄ - Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκού για την κατηγορία Κ10.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 10-11-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 47χρονος ημεδαπός γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σκοπό των προγραμματισμό των εκδηλώσεων που θα λάβουν το 2017, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καλεί τους πολιτιστικούς συλλόγους, σωματεία και λοιπούς φορείς που ασχολούνται με τον πολιτισμό, σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα και επιθυμούν να εντάξουν τις εκδηλώσεις που οργανώνουν στο Πολιτιστικό καλεντάρι της Περιφέρειας για το 2017, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΠΝΑΙ (www.pnai.gov.gr) και να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα «ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» καθώς και τις δράσεις που κάθε φορέας σχεδιάζει να πραγματοποιήσει για το 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία - κακουργηματικού χαρακτήρα - για τα αδικήματα της κατοχής, προσφοράς και διάθεσης, μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, υλικού πορνογραφίας ανηλίκων κατά συνήθεια και πορνογραφικών παραστάσεων ανηλίκων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πρωταγωνιστούν στο σημερινό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλείσθε την 15η Νοεμβρίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 μεσημβρινή να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos