Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Έχουμε ακούσει για σύγκρουση αυτοκινήτων, για σύγκρουση σκαφών ή και καραβιών αλλά... σύγκρουση αυτοκινήτου με σκάφος είναι κάτι που δύσκολα συμβαίνει!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες της Κυριακής 23 Ιουλίου, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΚΑΤ ''CHAMPIONS JET 1'' σημαίας Κύπρου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Μύκονο για Πειραιά με 820 επιβάτες, ότι ενώ το πλοίο έπλεε 4,7 ν.μ. νότια ν. Γυάρου διαπιστώθηκε η ύπαρξη ξένου αντικειμένου στον υδροπροωθητήρα της αριστερής εξωτερικής μηχανής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών τίμησε η Πάρος! Πλάι στον τιμώμενο Μίμη Δομάζο οι τρεις κόρες του..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα του Τζόκερ είναι οι: 33, 35, 40, 41, 43 και Τζόκερ ο αριθμός 4.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κορυφή της Ευρώπης η Εθνική Νέων στο μπάσκετ, που επικράτησε στον τελικό του Ισραήλ με σκορ 65-56!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών τίμησε η Πάρος! Πλάι στον τιμώμενο Μίμη Δομάζο οι τρεις κόρες του...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουλίου, η εικαστική έκθεση «Αιγαιοπελαγίτικες Αποχρώσεις» στο πλαίσιο της 6ης Εικαστικής Συνάντησης Τεχνών Πάρου 2017 – 2η περίοδος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουλίου, η εικαστική έκθεση «Αιγαιοπελαγίτικες Αποχρώσεις» στο πλαίσιο της 6ης Εικαστικής Συνάντησης Τεχνών Πάρου 2017 – 2η περίοδος. Η έκθεση που θα διαρκέσει έως τις 31 Ιουλίου φιλοξενείται στην πολυτελή αίθουσα gallery του ξενοδοχείου Poseidon of Paros Resort & Spa και αποτελεί καρπό δημιουργίας της εικαστικής ομάδας ART WAY.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το γνωστό μοντέλο Βάσω Κολλιδά και ο πολίστας Γιάννης Εμμανουηλίδης, ένα από τα πιο όμορφα, αγαπημένα διάσημα ζευγάρια, είναι φίλοι της Πάρου και επισκέπτονται συχνά το νησί για τις αποδράσεις τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos