Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Η Κατερίνα Στικούδη διαθέτει κορμί θανατηφόρο και το ξέρει. Γι’ αυτό με κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στα social media μαγνητίζει τα βλέμματα και προκαλεί εγκεφαλικά στο ανδρικό κοινό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέντευξη του ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης μίλησε και για τον εθισμό που είχε με τον τζόγο για πάνω από 10 χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως καλύτερο παίκτη που θα παρουσιαστεί στο Mουντομπάσκετ της Κίνας αναφέρει το περίφημο yahoo στην αθλητική του σελίδα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Αλλαγή του εκλογικού συστήματος μέσα στο φθινόπωρο προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης, που εμφανίζεται αποφασισμένη να αλλάξει τον χάρτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανηγυρική βραδιά στα Εννιάμερα της Παναγίας…

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το απόγευμα της Κυριακής 18 Αυγούστου, έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου, των δημοτικών συμβούλων και των συμβούλων των κοινοτήτων του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μουσικοχορευτική παράσταση από την Πάρο και τη μακρινή Κίνα στην Παροικία!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ µιλά για πανελλήνιο πογκρόµ κοµµατικών διώξεων στην ΕΛ.ΑΣ. και εύχεται να µην τριτώσει το εθνικό κακό από κυβέρνηση Ν∆

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξήσεις μισθών, που εκτιμάται ότι θα φανούν από το 2020 και θα μεγαλώνουν τα επόμενα χρόνια, φέρνει η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών που σχεδιάζει η κυβέρνηση από το 2020 ως το 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos