Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 - Psts.gr

Η αερομεταφερόμενη μετάδοση του κορωνοϊού έχει σημαντικό ρόλο στη διασπορά του ιού στους κλειστούς χώρους, σύμφωνα με τους ερευνητές της επιστήμης των αερολυμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανεύει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, καθώς με τη βοήθεια της τεχνολογίας και με τη μέθοδο του 3D projection mapping, το εμβληματικό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 588 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα την τελευταία ημέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι εξής: 2, 40, 23, 13, 33 και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Super League 1, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΠΑΟ χάρις στο γκολ του Σβέριρ Ίνγκασον στο 65'

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλές χώρες έχουν ήδη αποφασίσει τη διακοπή των ταξιδιών από Βρετανία - Ο Σαρλ Μισέλ συγκάλεσε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των κρατών μελών – Συνεδριάζει αύριο εκτάκτως η επιτροπή του μηχανισμού διαχείρισης κρίσεων για να υπάρξει κοινή ευρωπαϊκή απάντηση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την συμπληρωματική αεροπορική οδηγία (notam) για τις αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο η οποία θα ισχύει από την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και ώρα 06.00 το πρωί έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθ᾽ όλη τη διάρκεια των εορτών το Εθνικό Θέατρο θα βρίσκεται κοντά στο κοινό, παρουσιάζοντας, μέσω ζωντανών μεταδόσεων από τις Σκηνές του, απολαυστικές παραστάσεις υψηλής ποιοτικής στάθμης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 15:57

Η βραδιά που ο Μέσι ισοφάρισε τον Πελέ

Ενώ η Μπαρτσελόνα προκαλεί τον γέλωτα φέτος εντός γηπέδου, ο Λιονέλ Μέσι φροντίζει να καταρρίπτει ρεκόρ στην, ίσως, τελευταία του σεζόν στη Βαρκελώνη. Όχι κάτι σπουδαίο, αλλά για τα πρωτοσέλιδα και τα κλικ, έστω.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos