Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Ο παντελής θαλασσινός επιστρέφει δισκογραφικά μέσα από την συμμετοχή του στο cd CD " ΟΡΓΗ ΚΙ ΑΕΡΑΣ".Ο παντελής είναι ένας από τους βασικούς ερμηνευτές στη νέα αυτή δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.Το τραγούδι ''Νυχτοβάτες'' βγάζει κάτι γλυκό νοσταλγικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι συνταξιούχοι βρισκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων της Τήνου και των άλλων νησιών των Κυκλάδων, που αντιπαλεύουν την πολιτική που, αντί να εξασφαλίσει επαρκές και φθηνό ρεύμα για τη λαϊκή οικογένεια και τη μικρομεσαία επιχείρηση, στηρίζει τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων στην Ενέργεια, μεταφέρει τα οικονομικά βάρη στο λαό, καταστρέφει το περιβάλλον

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ανάγκη επιτάχυνσης του ψηφιακού μετασχηματισμού του κράτους, ως ευκαιρία που «κληρονομήθηκε» από την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, επικεντρώθηκε η τοποθέτηση του Βουλευτή Κυκλάδων, Φίλιππου Φόρτωμα, σε σχετική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής, παρουσία του Υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για θέματα ψηφιακής διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερακκάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοίγει ο κύκλος των ερευνών της αστυνομίας για τον εντοπισμό της άγνωστης μαυροφορεμένης γυναίκας που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τροχιά επανεκκίνησης βρίσκονται τα έργα επισκευής – υποστύλωσης του κρηπιδώματος Αλιευτικού Καταφυγίου Καλελέ κοντά στο λιμάνι της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε στον 37χρονο Κρητικό, που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, τον Μάρτιο του 2019, στην πόλη της Σητείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση του Δημάρχου Μυκόνου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου, τον Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου (2η Υ.ΠΕ.) κ. Χρήστο Ροϊλό και την

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ομορφιές και η γαστρονομία της Αμοργού ταξιδεύουν στην Ολλανδική αγορά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη σημερινή πρωτόγνωρη συγκυρία της πανδημίας του κορωνοϊού και στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, εκλείπουν τα συνηθισμένα δεδομένα -προγραμματισμός πτήσεων, κρατήσεις, κλπ- που παραδοσιακά αποτελούσαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύξηση παρουσιάζει τόσο ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό όσο και ο ρυθμός μετάδοσης στην Ιταλία το τελευταίο 24ωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos